Vacatures

We zoeken met spoed nieuwe Winkelmedewerkers

In de winkel aan de Nieuwe Ebbingestraat worden 1e klas 2e hands spullen en kleding verkocht. De winkel wordt gerund door ongeveer 30 vrijwilligers. Samen met je collega’s zorg je er voor dat onze winkel er mooi en netjes uitziet. Je sorteert spullen die mensen aan ons doneren, maakt ze schoon, prijst ze en verkoopt ze. Zo help je geld in te zamelen voor Terre des Hommes.

Als je bent ingewerkt in de winkel, dan kun je kiezen in welke productgroep je wilt werken, bijvoorbeeld kleding, boeken, speelgoed, huishoudelijk, elektronica en meer. Je bent dan samen met je groep verantwoordelijk voor dit product in de winkel.

Vaardigheden en kwaliteiten

We zoeken mensen die het leuk vinden om onze winkel te werken. Je bent vriendelijk en collegiaal. Je spreekt Nederlands, of je bent dit aan het leren.

Wat is leuk en interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Het is leuk om bezig te zijn met alle verschillende spullen die worden ingebracht. Soms zijn het heel speciale en zelfs zeldzame dingen.

Werken voor Terre des Hommes doe je in een gezellig en gevarieerd team van vrijwilligers voor een goed doel: Terre de Hommes werkt aan een wereld waarin alle kinderen een menswaardig bestaan hebben en kunnen opgroeien tot zelfstandige volwassenen. Een wereld waarin kinderen niet meer worden uitgebuit. Wij gaan net zo lang door tot dit bereikt is. Kijk voor meer informatie op onze website www.terredeshommes.nl

Aanvullende opmerkingen

Ontvang je een bijstandsuitkering en woon je in de gemeente Groningen? Dan kun je bij Terre des Hommes een participatiebaan krijgen. Je werkt dan minimaal 16 uren per week in de winkel, je hebt geen sollicitatieplicht en je ontvangt €100,- per maand bovenop je uitkering.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Neem dan contact op met Mieke via 050-5770112 of stuur een e-mail naar tdhgroningen@gmail.com