Nieuws Terre des Hommes Groningen

Nieuws Terre des Hommes Groningen

Een gezellige zondagmiddag tijdens de Kunst- en Curiosamarkt op het Gedempte Zuiderdiep.

“Het was weer een bijzonder geslaagde marktdag voor Terre des Hommes op de zwoele zomermarkt. Veel belangstelling voor onze kunst- en curiosa, het zilver, sieraden , boeken en witte kleedjes vlogen weg. Een tropisch buitje op slag van vijf uur maakte het compleet. Alles was gelukkig al ingepakt! Positieve naamsbekendheid, blije klanten, leuke omzet. Het kon niet stuk…..”

Aldus een bericht door Terres des Hommes geplaatst op de Facebook pagina. Tevens kunt u daar lezen dat vele vrijwilligers door vele handen licht werk maken en eens flink door de voorraad schuur gaan.

  • “Tdh Groningen vrijwilligers tackelen nog net voor de vakantie de vele ingebrachte goederen in de schuur”

 

Evenals de kleding wordt eens goed uitgezocht. Op facebook staan dan ook vele foto’s de zien van de vrijwilligers.

  • “De maandagse kledinggroep die bergen goed selecteert, prijst en zorgt voor leuke kleding tegen aantrekkelijke prijzen”

En de boeken hoek, die is eens flink afgestoft en in de aanbieding geplaatst. Ook hiervan is een bericht te vinden.

  • “Een doodgewone dinsdagmiddag in de boekenhoek van de winkel in Groningen. De pockets zijn in de aanbieding (3 voor een euro) en in de afprijsbak ligt ook leesvoer voor de camping of het strand, de rekken hangen vol met zomerkleding. Kom eens langs”

Uiteraard is er nog veel meer te lezen op de facebook.com/tdhgroningen pagina!
Heeft u zelf nieuws of is er een vrijwilliger die nieuws heeft voor de TDH Groningen website stuur een bericht via de contact pagina.