Happy Bag Actie

Happy Bag Actie

Het thema van ons jubileumjaar is Geluk geef je door. In de laatste Happinez van dit jaar – vanaf 4 december in de winkel – vieren we dit met een bijzonder actie in samenwerking met Terre des Hommes.
Bij Happinez 8-2013 zit een Happy Bag die je ruimhartig kunt vullen met sieraden, accessoires en andere kleine spullen die misschien al jaren in laatjes of doosjes liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. De gevulde bag lever je in bij één van de 39 Terre des Hommes-winkels. De opbrengst van de verkochte spullen komen ten goede aan de projecten van Terre des Hommes.

Lezers in België hebben de Happy Bag niet bij het nummer ontvangen, maar kunnen deze desgewenst aanvragen via happybag@tdh.nl

 

Geef jouw geluk door

Mail een foto van jouw eigen gevulde Happy Bag naar redactie@happinez.nl en vertel wat je van plan bent door te geven en waarom. De inzendingen komen op onze site.

 

Verloting

We vroegen vier bekende Nederlanders, Thekla Reuten, Katja Schuurman, Hans Ubbink en Marc de Hond én Happinez hoofdredacteur Marije de Jong om het goede voorbeeld te geven. Zij gaven als eersten dierbare sieraden die worden verloot onder de lezers die een gevulde Happy Bag inleveren bij een van de Terre des Hommes-winkels. Om kans te maken vul je daar een kaart in met je gegevens en het sieraad naar je keuze. Deze actie loopt tot 1 februari 2014.

sieraden