€10.000 voor het Cambodian Women Crisis Centre

€10.000 voor het Cambodian Women Crisis Centre

september 2011 – Terre des Hommes, afdeling Groningen, heeft  €10.000,– kunnen overmaken aan het door de vrijwilligers uitgekozen project: “Cambodian Woman Crisis Centre” in Cambodja.Dit geld is afkomstig uit de opbrengst van de inbrengwinkel aan de Floresstraat 7 in Groningen.

Het centrum in Cambodja biedt vrouwen en meisjes de kans om onderwijs te volgen. Door hun ondergeschikte positie krijgen ze deze mogelijkheid veelal niet. Terre des Hommes heeft de overtuiging dat de vrouwen hun positie kunnen verbeteren als ze geschoold zijn.

Scholing en gezondheidszorg voor kinderen zijn speerpunten van Terre des Hommes. Dit realiseert ze door in een aantal landen bestaande projecten rechtstreeks te steunen.

Het benodigde geld wordt onder andere bijeengebracht door de talrijke inbrengwinkels, overal in het land. In de provincie Groningen is er tot op heden slechts één winkel, en wel in de stad Groningen.
De winkels worden helemaal gerund door vrijwilligers.
De winkel is dagelijks open, van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag tot 17.00 uur. Maandag gesloten.
Tijdens de winkelopeningstijden kunt u ook artikelen inleveren.

Wij zijn altijd blij als zich nieuwe vrijwilligers aanmelden. In het bijzonder zijn we op zoek naar iemand die de public relation op zich wil nemen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar tdhgroningen apestaart home.nl